Stipendejä edestakaisin

10.09.2020

Apurahat tulisi käyttää kuuden kuukauden kuluessa, mutta tutkivan journalismin stipendit ovat voimassa vielä syksyllä 2021.

Taloustoimittajain säätiö myönsi tutkivan journalismin konferenssiin kymmenen stipendiä talvella 2020. Tilaisuus on korona-viruksen vuoksi lykätty ensin tähän syksyyn ja sitten edelleen ensi syksyyn 2021.Saadut apurahat  ovat edelleen silloin voimassa. Jos ei aio osallistua tuolloin Tutki! -tilaisuuteen, on maksettava 175 euron stipendi säätiölle takaisin. Asiamies antaa pyydettäessä pankkitilin.

Tänä syksynä ovat normaalit säätiön stipendit jälleen haussa. Suuret stipendit ja itsensäkehittämisstipendit  on haettava lokakuun loppuun mennessä ja pienet stipendit  marraskuun loppuun mennessä. Jos olet unohtanut säätiön apurahojen säännöt, käy lukemassa ne säätiön sivuilta. Pieniä stipendejä voi hakea kerran vuodessa, suuria ja itsensäkehittämisstipendejä (990 e) voi hakea viiden vuoden välein.

Ja jos olet unohtanut kirjoittaa  saamasi  suuren stipendin selvityksen  sen käytöstä, sillekin on oma lomakkeensa sivuilla. Apurahojen yhteydessä kuitit täytyy skannata ja lähettää hakemuksen mukana.


Takaisin