Syksyn stipendihaku on käynnissä

03.10.2022

Suuren ja itsensäkehittämisstipendin hakuaika on 1. ­­– 31.10.2022. Hallitus käsittelee hakemukset kokouksessaan 17. marraskuuta.

Ohjeet ja sähköiset hakulomakkeet stipendien hakemiseen löytyvät Apurahat-valikosta. Tutustu ohjeisiin huolella, niin vältyt virheiltä.

Pitkin vuotta on ollut käynnissä myös pienten stipendien haku. Se päättyy marraskuun viimeinen päivä.

Korkeintaan 200 euron suuruista pientä stipendiä voi hakea muun muassa kouluttautumiseen sekä ammattiosaamista kartuttaviin kirja- ja lehtihankintoihin.

Hakemuksiin on liitettävä maksukuitit, jotka kattavat vähintään haetun stipendisumman. Esimerkiksi online-tilausten kuukausimaksuista on lähetettävä tarpeellinen määrä kuitteja. Pelkkä tilausvahvistus tai -kuvaus ei kelpaa kuitiksi kirjanpitoon.

Jos kuitteja on useita, kokoa ne yhdeksi pdf-tiedostoksi skannerin avulla. On melko työlästä käsitellä kirjanpidossa suurta kuittimäärää yhtä tilitapahtumaa kohti.

Pdf-formaatti on suositeltavin kuitin tallennustapa sähköisessä kirjanpidossa. Kännykään on  ladattavissa ilmaisia ja etenkin käteviä skannerisovelluksia, jotka muuntavat kuitista otetun kuvan (tai useammatkin kuvat) suoraan yhdeksi pdf-tiedostoksi.


Takaisin